Blogul MEWI

Avanpremieră MEWI la AgriPlanta 2017

Ceea ce este Agritechnica Hanovra pentru lumea agricolă mondială devine, la scară națională, AgriPlanta RomAgroTec, târgul de la Fundulea, la care MEWI participă încă de la prima ediție.

La standul nostru, ediția 2017 nu va fi una cu noutăți, însă va fi una care va confirma punctele noastre tari: tehnică performantă, service de calitate, aplecare către client.

citește mai departe...

MEWI la Agraria 2017

La fel ca la ediția de anul trecut, MEWI a ales să prezinte fermierilor transilvăneni mașini și utilaje agricole cu specific regional, potrivite zonei și fermelor de aici.

 

Tractoare

Fiind distribuitor exclusiv în România ai producătorului german Fendt, desigur că fermierii vor veni, la standul nostru, în primul rând pentru a vedea aceste tractoare. Cei care apreciază calitatea și înalta tehnologie, nu vor fi dezamăgiți.

citește mai departe...

Un tractor din noua serie Valtra A4, desemnat tractorul anului 2017, la târgul SIMA (Paris)

Lansată la sfârșitul lunii februarie, la SIMA Paris, noua serie Valtra A4 este prima serie din generația a 4-a Valtra, produsă atât în Suolahti, Finlanda, cât și în Mogi das Cruzes, Brazilia, făcându-l, astfel, un adevărat tractor ”global”. Complet nouă, cea de-a 4-a generație a seriei A reflectă valorile puternice ale mărcii Valtra, regăsite în sloganul-promisiune on our global customer promise: Your Working Machine (tractorul dv. care muncește). 

citește mai departe...

250.000 transmisii Fendt Vario

Aniversarea a un sfert de milion de vehicule acționate de acest sistem

 

Fendt a realizat cea de-a 250.000-a trasmisie Vario. Este acesta un motiv de sărbătoare? Categoric, se spune în compania căreia i se datorează inventarea transmisiei fără trepte Vario, în urmă cu 20 de ani. În prezent, fiecare tractor construit la Marktoberdorf are un sistem de transmisie Vario. În 28 noiembrie 2016, unitatea Vario cu numărul 250.000 a părăsit linia de producție. Este un motiv pe care producătorul de echipamente agricole merită să îl sărbătorească.

 

citește mai departe...

MEWI la AgriPlanta Romagrotec 2016

Noi, la MEWI, considerăm că târgul-expoziție de la Fundulea este cel mai important eveniment anual al lumii agrare românești. Este motivul pentru care, conștienți fiind de importanța mașinilor și utilajelor agricole aflate în portofoliul nostru, dorim să prezentăm vizitatorilor numeroși și interesați, cele mai noi și cele mai performante echipamente pentru o agricultură modernă.

 

O listă de start cu multe vedete

citește mai departe...

Oferta Tânărul fermier

Ești dornic să începi o afacere în domeniul agriculturii?

Ai totul într-un singur pachet!

Branduri renumite, la preț accesibil și posibilități de finanțare:

Tractor VALTRA A 73

Motor:

turbo 3 cilindri, capacitate 3,3 l;

putere maximă 58 kW /78 cp;

citește mai departe...

Horsch la Agritechnica 2015. Inovație din pasiune

BoomSight – sistemul inteligent de control al rampei la echipamentele de erbicidat, cu scannare laser

La standul Horsch de la Agritechnica 2015 va fi expus, pentru prima data, sistemul BoomSight, premiat de DLG cu medalie de argint.

citește mai departe...

Agritechnica 2015: O medalie de aur și patru de argint pentru Fendt

Societatea Germană pentru Agricultură (DLG) a anunțat, la începutul lunii septembrie, premiile pentru inovație care vor fi decernate la Hanovra, la expoziția Agritechnica 2015.

citește mai departe...

Fendt – un inovator al tehnicii agricole. Noutăți la Agritechnica 2015, prezentate presei la începutul lunii septembrie

Fendt, unul dintre cei mai apreciați producători de tractoare, combine și alte echipamente agricole (veți vedea cum și-a extins portofoliul de produse), a reunit, anul acesta, la începutul lunii septembrie, ziariști din peste 20 de țări la întâlnirea PressCamp.

citește mai departe...

Câștigătorii tombolei MEWI la AgriPlanta RomAgroTec (4-7 iunie 2015)

Pe cei 1700 mp ai standului MEWI de la AgriPlanta 2015, fermierii prezenți au putut admira vârfuri ale tehnicii agricole moderne, precum tractoare Fendt, Challenger și Valtra și utilaje Horsch, Merlo, Mascar, Rauch, Knoche etc. Dacă nu și le-au putut lua acasă, cei care au participant la tombola MEWI au avut șansa de a pleca din târg cu replici la scara 1:32.

citește mai departe...