Tractor mentenanţă

CARIERE

DE CE SĂ LUCREZI LA MEWI

ALĂTURAȚI-VĂ ECHIPEI MEWI

Despre Echipă

Suntem peste 200 de oameni în echipa MEWI, în fiecare dintre cele patru mari departamente – vânzări, piese de schimb, service și financiar/contabil. Pentru că nu poți să faci lucrurile bine și să-ți mai și iasă dacă nu ai echipa potrivită.

Aplicare

Așa cum agricultura este într-o dezvoltare constantă, și noi căutăm mereu să ne extindem echipa. Avem posturi disponibile, iar dacă crezi că ești potrivit profilului, cu plăcere îți primim cererea.

MAI MULT DECÂT O FAMILIE, UN ORGANISM DETERMINAT SĂ PUNĂ LUCRURILE PE ROATE

“Muncesc cu drag alături de o echipă ale cărei dinamică, profesionalism și seriozitate duc la lucruri bine-făcute și, în final, la succes.”
Marineta Homorogan
Asistent manager
“Firma îți oferă multe șanse de a te lansa, de a învăța mereu și de a deveni mai bun, zi de zi.”
Cristian Capotescu
Service brand manager pentru Fendt
“Într-o companie modernă în gândire, angajații vor ști doar pășind în firmă dacă lucrurile merg rău sau bine. Iar noi ne dorim să le asiguram colegilor noștri acel climat în care munca să le fie recompensată corect și în care să se simtă apreciați.”
Cristian Dănescu
Director general
“Atmosfera din MEWI? Deschisă și relaxată.”
Leontin Coca
Director vânzări

Echipa Noastră

Listă Posturi​

TE VREM COLEGUL NOSTRU

Misiunea postului:
Gestionarea portofoliului de clienţi şi creşterea vânzărilor de mașini și utilaje agricole din zona alocată. (jud. Brașov, Covasna)

Misiunea postului:
Asigură identificarea pieselor de schimb, desfășurarea normală a fluxurilor de marfă din depozit precum și integritatea stocului de marfă, fiind totodată responsabil cu aprovizionarea și livrarea pieselor de schimb.

Misiunea postului:
Posturile sunt pentru punctele de lucru MEWI din:

Misiunea postului:
făcând parte din departamentul piese de schimb, reprezentantul comercial are un rol important în vânzarea pieselor de schimb asigurând identificarea pieselor de schimb, transmiterea de oferte către clienţi, efectuarea de comenzi, livrarea lor precum și primirea clienţilor la punctul de vânzare piese de schimb.

Misiunea postului:Creşterea vânzărilor de piese de schimb şi lărgirea portofoliului de clienţi în zona alocată: