Finanțare

Atunci când se întâmplă să se defecteze câte ceva, MEWI are cel mai bun service şi cea mai bună logistică a pieselor de schimb

Billa Blunck

TOPCORN

După ce clienţii sunt consiliaţi şi orientaţi de către managerii zonali în alegerea celor mai bune variante, croite nevoilor specifice ale fermierilor, pentru achiziţionarea echipamentelor agricole, MEWI propune trei modalităţi de finanţare:

1) leasing intern, prin societăţi specializate, precum Deutsche Leasing Romania, care vine cu soluţii personalizate pentru clienţii săi.

Serviciile financiare presupun un avans şi o perioadă de rambursare flexibilă, valoare reziduală la final de contract sau inclusă în rate, dobândă variabilă sau fixă şi rate adaptate în funcţie de specificul activităţii clientului.

Pe lângă leasing-ul financiar, compania propune şi o altă soluţie, creditul de co-finanţare a fondurilor europene sau creditul de investiţii. Deutsche Leasing finanţează proiectele prezentate de client, tot pentru un avans şi o perioadă flexibile, cu o perioadă de graţie acordată în funcţie de specificul proiectului şi cu rate adaptate tipului de activitate. În plus, se oferă garanţiile standard: garanţie reală mobiliară asupra bunurilor finanţate şi bilete la ordin.

2) credit comercial acordat, în anumite condiţii, de MEWI (stabilirea datelor de plată la sfârşitul campaniilor, eşalonarea plăţilor, perioadă de rambursare aleasă de comun acord etc.)

3) leasing extern, prin MEWI şi Heinrich Schröder Landmaschinen, pentru achiziţionarea utilajelor second hand din Uniunea Europeană.