LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR NOȘTRI

DN69 Timișoara-Arad, Km 22,

cod poștal: 307305 Orțișoara,

Jud. Timiș, ROMÂNIA

Tel: +40 372 566 647

Fax: +40 256 233 227

E-mail: online@mewi.ro

   PRINT

LĂSAȚI UN MESAJ

Am citit Politica privind protecția datelor cu caracter personal și Politica de cookies.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Trimiterea unui mesaj către MEWI IMPORT EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK S.R.L. prin intermediul secțiunii de Contact presupune furnizarea unor informații cu caracter personal, cum sunt: numele și prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefon și opțional, adresa de domiciliu.  

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date stabilește o protecție sporită a persoanei fizice și impune obligația în sarcina operatorului de date cu caracter personal de a obține, în prealabil, consimțământul persoanei vizate, al dumneavoastră pentru a putea prelucra datele personale.

În acest sens, MEWI IMPORT EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin intermediul acestei secțiuni în baza consimțământului dumneavoastră exprimat prin bifarea căsuței corespunzătoare și doar atât timp cât este necesar pentru a vă răspunde mesajului.

Vă rugăm să consultați și secțiunea dedicată Politicii prelucrării datelor cu caracter personal și pe cea dedicată Politicii de cookies.

Vă mulțumim!