Despre noi- Mewi.Tractor fendt in zapada

CONTINUĂM SĂ PUNEM AGRICULTURA PE ROATE

Aprecierea colaboratorilor și încrederea clienților ne-a ajutat să creștem de la un an la altul și să devenim distribuitor, chiar exclusiv, pentru România al multor mărci recunoscute la nivel global. Totodată, experiența acumulată în cele peste două decenii de funcționare a contribuit la formarea celui mai complet portofoliu de pe piață, care oferă soluțiile potrivite pentru toți fermierii, indiferent de mărimea suprafeței de teren pe care o au în lucru, de tipul de sol sau de lucrare. 

Prin intermediul celor șapte filiale care s-au adăugat pe parcurs sediului nostru principal, din Orțișoara, jud. Timiș, și al partenerilor noștri, am reușit să răspundem nevoilor clienților din întreaga țară. Cei aproape 200 de angajați ai MEWI pot reacționa, cu rapiditate, prin departamentele specializate, oricărei solicitări. 

Continuăm să creăm oportunități, să oferim sprijin la nevoie, să transmitem mai departe valori care fac diferența. Pe lângă vânzare, punctele noastre forte sunt consilierea clienților, oferirea unor soluții de finanțare, a serviciilor de garanție și post-garanție pentru tractoare și utilaje, furnizarea de piese de schimb originale, onorarea comenzilor în cel mai scurt timp, asigurarea unui service complet și asistență mobilă direct pe teren, în perioada campaniilor agricole.

 

Pe scurt, continuăm să punem agricultura pe roate. 

SCURT ISTORIC

Suntem împreună din 1995, alături de Heinrich Schröder Landmaschinen, partenerul nostru german. Ne dezvoltăm an de an și ne bucurăm de aprecierea producătorilor și fermierilor europeni renumiți. Suntem alături de clienții noștri nu doar prin furnizarea utilajelor și a tehnicilor agricole moderne, ci și prin consultanță tehnică și comercială, service, mentenanță, suport, iar pentru pentru viitori parteneri, prin consultanță financiară.

Cositoare cu discuri Fendt SLICER 270 P

Echipamentul potrivit pentru ferma dumneavoastră

Ne-am dezvoltat constant, an de an, și ne-am extins permanent oferta, pentru a răspunde oricărei cerințe. Suntem mândri să fim apreciați de producători europeni de prestigiu în domeniul agriculturii, și astfel să distribuim cele mai moderne echipamente agricole:

  • tractoare Fendt și Valtra.
  • combine pentru recoltat
  • utilaje pentru prelucrarea solului în sistem minimal
  • utilaje pentru prelucrarea solului în sistem clasic
  • semănători
  • utilaje pentru protecţia plantelor
  • utilaje de transport produse agricole
  • utilaje pentru recoltat furaje şi pregătirea lor
  • anexe necesare într-o societate agricolă
PARTENERI

ȘI MAI APROAPE DE FERMIERI

Punându-și experiența și cunoștințele din domeniul vânzării de echipamente agricole la dispoziția clienților lor, dealerii noștri acoperă o paletă largă de cerințe și nevoi ale fermierilor din zona de est și nord est a țării, (a)ducând valorile MEWI pe o piață pe care nu eram prezenți.