Nu putem despărți propria noastră evoluție de cea a partenerilor producători de mașini și utilaje agricole pe care îi reprezentăm, exclusiv, în România. Cum nu putem să nu punctăm propriile noastre evenimente importante din anii ce au trecut pentru că, fără de ele, probabil altfel am scrie istoria noastră, acum.
Angajati Mewi - 1995

1995

Compania germană Heinrich Schröder Landmaschinen KG pune bazele MEWI în anul 1994, iar din ianuarie 1995 își începe activitatea cu scopul de a distribui utilaje la mâna a doua, aflate pe stocul lor din Germania.
MEWI Import Export Agrar Industrietechnik are doar 5 angajați, numărând până la sfârșitul anului 8. Din acești 8, 4 sunt încă, în 2020, colegii noștri: Ioan Vârlan (Piese), Costel Bîrsan (Piese), Gheorghe Vincze (Service), Mihail Hrab (Service).
În noiembrie, la Agritechnica (Hanovra), producătorul german Fendt lansează, în premieră mondială, primul tractor cu transmisie fără trepte, denumită Vario, o adevărată piatră de temelie în industria de profil.
Incarcator frontal Merlo Turbofarmer - 1996

1996

Merlo lansează primul încărcător frontal destinat agriculturii: TurboFarmer; cei peste 20 de ani de experiență pe care îi avea deja compania în realizarea de utilaje destinate domeniului construcțiilor, fac posibilă certificarea și apoi lansarea pe piață a 7 modele de tractoare pentru agricultură, confirmând abilitatea italienilor de a anticipa nevoile pieței.
La târgul SIMA de la Paris, Valtra prezintă Sigma Power, (funcția de adaos de putere la lucrările ce necesită priza de putere) pentru care primește, un an mai târziu, medalia de aur la Agritechnica.
 Își face debutul pe piață semănătoarea DS/D3, predecesoare a celebrei Horsch Pronto.
 În luna decembrie, Cristian Dănescu, actualul director general, devine parte a echipei MEWI.
Cultivator Horsch FG 4.50 - 1997

1997

Producătorul german de utilaje destinate protecției plantelor, Rauch, lansează pe piață primul model de distribuitor de îngrășăminte Rauch MDS, cu sistem electric de dozare M-Drive.
 Horsch începe distribuția cultivatorului FG 4.50, primul destinat amestecului total.
 Xaver Fendt GmbH&Co este achiziționată de AGCO Corporation.
Fendt seria 700 Vario - 1998

1998

Valtra își creează propria transmisie electronică și multiport powershift. Transmisia Hi-Tech dispune de cea mai bună manetă față-spate din industrie, caracteristica sa cea mai importantă fiind gradul ridicat de programabilitate.
La Fendt este lansată seria 700 Vario și prima combină Fendt, iar sistemul de operare Variotronic primește numeroase premii internaționale.
Monica Roșca, actualul director financiar al companiei, intră în familia MEWI.
Rauch AXERA H - 1999

1999

Knoche, unul dintre distribuitorii germani de tehnică agricolă devenit partener tradițional al MEWI, începe comercializarea grapei cu discuri HX5, alternativa optimă pentru prelucrarea solului.
Sub sloganul ”Vario 2000”, Fendt prezintă o gamă complete de modele Fendt cu puteri cuprinse între 86 și 270 CP, toate având transmisie Vario.
Caracteristica Valtra EcoPower este lansată pe piață la modelul 8350. Ideea de bază din spatele acesteia este aceea de a utiliza construcția solidă a motoarelor SisuDiesel.
Horsch creează cel mai mare cultivator la acel moment, F 18, cu o lățime de lucru de 18 metri.
 La ediția Agritechnica, Rauch prezintă sistemul EMC (electronic flow control – control electronic al debitului) pentru AXERA-H. I se atribuie medalia de aur pentru inovație.
Cultivator Horsch Tiger - 2000

2000

În luna februarie, Horsch creează prototipul cultivatorului Tiger de 6 metri, cel care avea să fie produsul pentru prelucrarea solului cel mai cunoscut al producătorului german, care se află la baza conceptului de prelucrare în adâncime fără plug și care a dus la crearea acțiunii de ”a tigărui” în locul celei de ”a ara”.
〉 Acest an este cel al nașterii încărcătorului telescopic Merlo Multifarmer.
〉 Odată cu noul mileniu, Leontin Coca, actualul director de vânzări MEWI, se alătură echipei MEWI.
Tractor Valtra Seria S - 2001

 2001

 În luna ianuarie, Horsch începe livrarea cultivatorului Terrano 4 FX, un pionier al prelucrării minimale a solului, având gheare TerraGrip și trei rânduri de organe active. Acesta avea să stabilească standardele din segmentul său de piață pentru vreme îndelungată.
 Odată cu pătrunderea pe piața tractoarelor mari, Valtra creează un model cu putere peste 200 CP. Este anul lansării pe piață a serie S, cea care cuprinde tractoarele cele mai mari ale producătorului finlandez.
În curtea MEWI ajunge, în luna martie, primul tractor nou Fendt, un 716 Vario, comandat de Ovidiu Marcovici, din Timișoara.
Combina Fendt Seria C - 2002

2002

Fendt își extinde gama de echipamente pentru recoltat: apare seria C de combine, sunt create prese de balotat pentru baloți rotunzi și paralelipipedici.
Începând din luna ianuarie, este disponibilă pe piață semănătoarea Horsch Airseeder 18, cu o lățime de lucru de 18 metri, iar în primăvară este lansat Tiger AS, pentru amestecul intens și în profunzime, ca o altă alternativă la arat.
Semanatoare Horsch Focus SC - 2003

2003

Rauch lansează pe piață noul distribuitor pneumatic de precizie AGT 6036, cu lățime de lucru de 36 metri și având rampa rabatabilă în 6 secțiuni, pentru care compania primește medalie de argint, în noiembrie, la Agritechnica.
Un an important pentru Horsch, care aduc în piață principiul Pronto: prelucrare, consolidare, însămânțare și re-consolidare într-o singură trecere; este lansată semănătoarea Pronto DC. De asemenea, ia naștere sistemul StripTill (prelucrare în benzi), și odată cu el, este lansată semănătoarea Focus SC.
Cultivator Knoche Terra - 2004

2004

Din 5 ianuarie, Valtra devine parte a AGCO Corporation, cea mai mare a treia companie producătoare și distribuitoare de echipamente agricole din lume.
  La începutul anului, Horsch începe producerea primei semănători bob cu bob, Maistro RC, și creează prototipul lui Leeb PT 230, noua mașină autopropulsată pentru erbicidat.
Cultivatorul Knoche Terra 6 m devine tot mai cunoscut fermierilor români.
Tractor Fendt 936 Vario - 2005

2005

 Fendt prezintă la Agritechnica tractoarele 312 Vario și 936 Vario, vârful seriei 900 la momentul acela, având 360 CP și o viteză de 60 Km/h.
Dieselross, tractorul creat de Johann Georg Fendt în 1930, împlinește 75 ani.
Răspunsul celor de la Valtra la provocările zilnice ale modernității este seria N, primele tractoare cu motor de 4,9 litri capabile să producă până la 160 CP.
〉Semănătoarea Airseeder este revizuită fundamental și devine Sprinter ST, produsul aflându-se de 20 de ani în portofoliul de produse Horsch.
Rauch primește medalia de argint la ediția Agritechnica pentru noul sistem de distribuție CDA pentru noul distribuitor de îngrășăminte AXIS, ideal pentru agricultura de precizie, despre care se vorbește deja.
În primăvară are loc primul eveniment ”Ziua Porților Deschise” în curtea AGROMEC Orțișoara, locul unde își avea sediul MEWI, unde sunt prezentate, pentru prima dată, mașini și utilaje agricole noi. Firma are, la finalul anului, 18 angajați.
Utilaje Fendt Horsch Rauch Knoche - 2006

2006

MEWI începe să distribuie pe piața românească tractoare – Fendt și utilaje noi – Horsch, Rauch, Knoche.
Sunt lansate pe piață 21 de noi modele Fendt Vario, cu putere de la 95 la 360 CP.
Sistemul PPF (Precision Placement of Fertiliser) al semănătorii Horsch Pronto DC face posibil semănatul și aplicarea de îngrășăminte în aceeași trecere.
Tractor Fendt TRISIX - Agritehnica 2007

2007

La începutul anului, primul disc scurt al companiei germane, Horsch Joker CT, marchează pătrunderea companiei Horsch în segmentul de piață reprezentat de grapele cu discuri.
〉Fendt prezintă, la Agritechnica, proiectul TRISIX, un tractor futurist orientat spre înaltă performanță. Tot la această expoziție sunt expuse un tractor care folosește drept combustibil ulei de rapiță și un nou încărcător frontal.
Tractorul Valtra 202 este echipat cu transmisie CVT, denumită Direct. Dacă primii 50 de ani din istoria tractoarelor s-au concentrat pe dezvoltarea motorului, în următorii 50 accentul a căzut pe dezvoltarea transmisiei. Rezultatul acestor eforturi este transmisia fără trepte, continuu variabilă, adică, pe scurt, CVT. Transmisiile CVT rezolvă multe dintre problemele legate de utilizare, eficiență și raporturi optime.
La Agritechnica 2007, Rauch primește medalia de aur pentru inovativul sistem EDR. Acționarea electrică a distribuitorului de îngrășăminte AXIS deschide noi posibilități în ceea ce privește confortul, protecția mediului, randamentul și economia de resurse.
MEWI se mută în actualul sediu din Orțișoara, la intrarea în localitate dinspre Timișoara: km 22.
Combina cu rotor Fendt - Wadenbrunn 2008

2008

11 noi modele de combine sunt prezentate la Fendt Field Day în Wadenbrunn. Combina cu rotor de 459 cp este echipată cu cel mai mare rotor disponibil la acel moment în industrie.
Producătorul Italian Mascar lansează semănătoarea Oregon, predecesoare a modelului actual Montana.
Horsch Focus TD - 2009

2009

Horsch este, din nou, un lider în inovație, lansând pe piață sistemul Focus TD care combină cultivarea solului în benzi cu semănatul.
Fendt începe producția tractoarelor specializate din seria 200 Vario V/F/P, acestea fiind expuse la Agritechnica alături de seria 800 Vario și combina hibrid Fendt.
Pentru noul terminal CCI, Rauch primește (alături de alți 5 producători de utilaje agricole) medalia de aur la Agritechnica 2009.
Se deschide punctul de lucru de la București, cu 5 angajați.
Sistem EDP ECO Power Drive Merlo 2010

2010

La Ziua Câmpului, Wadenbrunn, sunt lansate primele modele Fendt Efficient Technology: noul 800 Vario și noul 900 Vario, cu vârful seriei – Fendt 939 Vario.
〉Valtra lansează pe piață cea de-a 4-a generație de modele, începând cu seria S și continuând cu seriile T și N, tractoare ce primesc numeroase premii.
Ca rezultat al propriilor studii privind optimizarea transmisiei hidrostatice, Merlo își dotează produsele cu inovativul sistem EDP (Eco Power Drive)
Cristian Dănescu devine director general MEWI, moment ce marchează dezvoltarea accentuată a companiei din următorii ani.
Are loc cea de-a doua ediție MEWI DEMO, itinerantă, la care participă peste 1200 fermieri.
MEWI devine distribuitor unic în România al produselor AGCO: Fendt, Valtra, Challenger și Fella.
Participare Targ AgriPlanta 2011

2011

MEWI participă la prima ediție a târgului AgriPlanta, eveniment ce avea să devină tradițional pentru echipa noastră.
Horsch revine la cel mai înalt nivel în sectorul protecției plantelor prin asocierea Horsch Leeb, având fabrica în Landau/Isar.
În luna martie, cu semănătoarea Maestro, HORSCH pătrunde pe piața tehnologiei de semănat bob cu bob. În toamnă, la Agritechnica, Maestro primește titlul Machine of the Year 2012.
Compania RAUCH își celebrează cea de-a 90-a aniversare. În noiembrie, la Agritechnica, primește medalie de argint pentru sistemul automat, prin GPS, de administrare la capătul rândului și pe secțiuni.
〉Fendt lansează noul 700 Vario cu cabină VisioPlus și trimite în probe prima combină pentru furaje verzi Fendt Katana 65.
〉Valtra produce primul tractor cu biogaz, T133.
Editia a treia MEWI DEMO 2012

2012

În luna iulie, are loc cea de a treia ediție a MEWI DEMO, în 5 zone – Banat, Ardeal, Moldova, Bărăgan, Muntenia. Timp de două săptămâni, echipa MEWI s-a deplasat dintr-o locație în alta pentru a le prezenta, celor peste 800 de fermieri participanți, la lucru, echipamentele din portofoliul companiei.
An istoric pentru Fendt: este lansat noul Fendt 300 Vario cu tehnologie SCR; la Ziua Câmpului de la Wadenbrunn, se adună 58.000 de vizitatori; se deschide cea mai modernă fabrică de tractoare din lume, în Marktoberdorf și este lansat noua serie Fendt 500 Vario
În luna aprilie, cu o suprafață lucrată de 448,29 hectare, semănată și fertilizată simultan, în 24 de ore, Horsch Maestro 24.70 SW stabilește (împreună cu un tractor CLAAS Xerion) recordul mondial la semănatul bob cu bob.
Achizitie tractoare Fendt 939 Vario Braila 2013

2013

În luna februarie, Insula Mare a Brăilei semnează contractul de achiziție a 35 tractoare Fendt 939 Vario, pe care le-au ales în urma testărilor și comparațiilor cu produse similare.
MEWI își sărbătorește maturitatea dezvoltându-se: în 15 martie se deschide filiala de la Ișalnița (Dolj), în 22 martie este inaugurat sediul de la Ovidiu (Constanța), iar în 12 aprilie, cel de la Tureni (Cluj)
La Ziua Porților Deschise, din 24 mai, este sărbătorit ”majoratului” companiei, cei 18 ani de activitate.
În iunie, standul de 1.200 mp de la AgriPlanta este vizitat de președintele României.
La începutul anului, Horsch primește premiul Milestones of Agricultural Engineering pentru pionierat și inovație în sectorul agriculturii fără arat. De asemenea, pentru Innofalcon Horsch primește premiul pentru Marketing în agricultură.
La Agritechnica 2013, toate mașinile și aparatele de erbicidat dotate cu sistem Boom Control Pro Horsch sunt desemnate ca Machine of the Year 2014. De asemenea, Horsch primește două medalii de argint DLG pentru sistemul de semănat bob cu bob și pentru sistemul de comandă a rampei echipamentelor de erbicidat BoomControl Pro HORSCH.
〉Rauch primește medalia de aur DLG pentru AXMAT, sistemul de reglare în timp real a distribuției îngrășămintelor
La Agritechnica, Fendt prezintă o serie de inovații la seriile 800 și 900, lansează conceptul Fendt X (tractorul și utilajul atașat sunt un tot unitar), și, de asemenea, expune combina Fendt 9490X, desemnată  Machine of the Year 2014.
〉Challenger prezintă, la Agritechnica, modelul Challenger MT 700 E Stealth.
Prezentare utilaje in camp 2014

2014

MEWI deschide alte două filiale, având sedii proprii: în 24 martie este inaugurată filiala de la Valea lui Mihai (Bihor), iar în 27 noiembrie, cea de la Stoenești (Giurgiu).
La standul MEWI de la AgriPlanta este prezentată pentru prima dată transmisia Vario.
Are loc ediția a 4-a a MEWI DEMO, cea mai amplă, cu peste 20 de echipamente individuale și tandemuri, la care participă peste 800 de fermieri.
Horsch aniversează 30 ani de existență.
În iulie, la Neuschweinstein, în prezența a peste 200 jurnaliști din presa agrară, este lansată seria Fendt 1000 Vario, o capodoperă a tehnicii germane.
La Wadenbrunn, Fendt își prezintă la lucru, în câmp, toate tractoarele, combinele și utilajele lansate la ediția din anul anterior a Agritechnicii: Fendt Full line.
Deschidere Sediu Drajna Calarasi 2015

2015

În 12 martie 2015, are loc deschiderea sediului MEWI de la Drajna, jud. Călărași.
MEWI sărbătorește 20 de ani de existență la Ziua Porților Deschise, în 22 mai. În perioada februarie-septembrie au loc evenimente aniversare la toate cele 6 filiale MEWI.
Valtra își extinde modelele seriei T și lansează, la Agritechnica, noua serie N.
Un an plin de premii la Agritechnica, pentru producătorii pe care îi reprezentăm: Fendt primește o medalie de aur (pentru sistemul VarioGrip) și alte patru de argint, și expune la standul său Fendt 1000 Vario și o mulțime de alte inovații.
Horsch expune sistemul pentru care a câștigat medalia de argint DLG – BoomSight – sistemul inteligent de control al rampei la echipamentele de erbicidat, cu scannare laser și sistemele de reglare automată a presiunii brăzdarelor AutoForce și Contour Farming la Maestro SW, pe lângă alte multe inovații și îmbunătățiri aduse produselor existente.
Evenimente MEWI 2016

2016

La standul nostru de la AgriPlanta RomAgroTec este prezentat, în premieră românească, Tractorul anului 2016, un Fendt 1050 Vario.
În perioada iunie-iulie, cu Fendt 1050 Vario, lansat oficial în toamna lui 2015, la Agritechnica, sunt efectuate demonstraţii practice în patru zone ale ţării (Timiş, Galaţi, Giurgiu, Constanţa).
35 de fermieri români participă la Ziua Câmpului Horsch, la Schwandorf, prilej de a vedea la lucru, în câmp, noutăţile companiei germane lansate în toamna anului precedent.
Tractoarele cu şenile Challenger din noua serie E câştigă tot mai multă admiraţie în rândul fermierilor români.
Valtra N 174 V, cu Smart Touch, declarat, de asemenea, Tractorul anului 2016, (în clasa sa de putere), le aduce finlandezilor o mulţime de alte premii internaţionale.
În 28 noiembrie 2016, unitatea Vario cu numărul 250.000 părăseşte linia de producție. Este un motiv pe care Fendt, producătorul care a pariat pe acest tip de transmisie în urmă cu 20 de ani, merită să îl sărbătorească.
Bilanţ la sfârşit de 2016: cel mai bun an pentru compania MEWI, o creştere a cifrei de afaceri cu peste 25%.
Evenimente MEWI 2017

2017

MEWI aniversează 10 ani de parteneriat exclusiv cu Fendt.
La SIMA, Paris, este lansată noua seria de tractoare Valtra A4, ajunsă la a 4-a generaţie, care primeşte şi titlul de Tractor al Anului 2017.
RECOND Alexandria achiziţionează 10 combine Fendt 9490 X, Machine of the Year 2014.
30 de semănători Horsch Focus TD 12.50, ediţie Lucian Buzdugan, ajung în Insula Mare a Brăilei pentru a însămânţa cele 57.000 ha ale exploataţiei.
Grupul MEWI, adică 160 de persoane, din care 120 de fermieri, vizitează Agritechnica 2017. Este o ediţie impresionantă a târgului, la care Fendt lansează o mulţime de noutăţi: noua serie Fendt 200, tractorul electric Fendt e100, noile şenilate marca Fendt – 1000 MT (fosta gamă Challenger) şi 900 MT Vario – un tractor complet nou, noile echipamente de erbicidat Fendt RoGator, şi, punctul de atracţie – noua combină Fendt Ideal.
Tot la Hanovra, la standul Horsch, vizitatorii fac cunoştinţă cu noua semănătoare de păioase Horsch Serto 10/12 SC, cu noul cultivator universal Horsch Terrano GX (testat şi pe solurile româneşti, înainte de lansare) şi multe alte inovaţii aduse produselor deja existente.
Producătorul italian Mascar prezintă noua semănătoare pneumatică Montana, care înlocuieşte vechiul model Oregon, produs aflat pe lista nominalizărilor la [cel mai bun] în clasa sa.
Smart Touch, cotiera de la Valtra care incorporează sistemul de operare al tractorului, primeşte recunoaştere unanimă, atât din partea publicului cât şi a specialiştilor.
Evenimente MEWI 2018

2018

Fendt propune Programul Alpine, care reunește noile utilaje marca Fendt: Twister – greblă de împrăștiat, Former – greblă de adunat, Slicer – cositoare cu tambure, Cutter – cositoare cu discuri, care, atașate unui tractor Fendt 200 Vario, reprezintă combinația ideală pentru obținerea hranei de cea mai bună calitate pentru animale, provenită din terenuri montane greu accesibile.
În data de 30 mai, un grup de 30 de fermieri din România, participă la Ziua câmpului Horsch, la Schwandorf, Germania.
La AgriPlanta RomAgroTec, târgul de la Fundulea, la toate secțiunile dedicate demonstrațiilor practice, sunt prezente noutățile producătorului Horsch lansate la ultima ediție a târgului Agritechnica: noua semănătoare Horsch Serto 10 SC, cu lăţime de 10 metri, un model inspirat de cel mai cunoscut produs Horsch, semănătoarea de păioase Proto DC, şi „reinventat” pentru a putea termina repede însămânţatul, în condiţiile în care timpii optimi pentru aceasta sunt tot mai scurţi; noul aparat de erbicidat Horsch Leeb 4 LT, tractat de un Fendt 724 Vario; cultivatorul Terrano 4.4 GX, considerat cea mai ”de preţ” noutate a producătorului german, pe parte de prelucrarea solului.
În luna august, la Fendt Field Days, Wadenbrunn, au loc demonstrații de performanță cu toate produsele lansate la ediţia din 2017 a Agritechnicii, la care participă peste 50 de mii de oameni, din toate părţile Europei şi chiar din alte colţuri ale lumii. Sunt prezenți, de asemenea, și fermieri români alături de reprezentanți ai echipei MEWI.
La târgul de la Arad, Agromalim, MEWI sărbătorește 10 ani de colaborare cu compania germană Rauch, unul dintre cei mai importanți producători europeni de aparate de distribuit îngrășăminte.
În 25 septembrie, la Curtici, județul Arad, pe terenul domnului Dimitrie Muscă, președinte CAI Curtici, peste 50 de fermieri mari din întreaga țară asistă la recoltarea porumbului cu Fendt Ideal 8, în premieră mondială, combina fiind supusă unor probe în condiții reale de lucru.
În luna octombrie, aparatul de erbicidat Horsch Leeb 4 AX este prezentat în demonstrații practice, pe terenuri ale clienților din întreaga țară, utilajul fiind testat înaintea lansării sale oficiale.
Extindere MEWI 2019

2019

Pentru cea mai mare fermă din Europa, Insula Mare a Brăilei – 57.000 ha, Agricost SA, membră a grupului Al Dahra, achiziționează 30 de tractoare Fendt 943 Vario MT.
La AgriPlanta RomAgroTec, o ediție sub semnul ploii, este expusă în premieră combina Fendt Ideal 8 și șenilatul Fendt 943 Vario MT. Rauch aniversează 20 de ani de EMC – sistemul unic de distribuție a îngrășămintelor. Nu au loc demonstrații practice.
Încep lucrările pentru realizarea unui nou sediu la Ovidiu (Constanța). La Orțișoara, odată cu triplarea numărului de angajați (comparativ cu 2010), încep lucrările de extindere a actualului sediu.
În luna august, MEWI sărbătorește depășirea numărului 200 de membri. Peste 150 de colegi noi în doar 8 ani (iunie 2011- iunie 2019) sunt semn al dezvoltării companiei.
Din luna octombrie, MEWI are un nou site.
La Agritechnica 2019, Fendt prezintă noua serie 900 Vario, cu un nou vârf de gamă, tractorul 942 Vario, devenit Tractorul anului 2020. De asemenea, este prezentat Fendt 313 Vario, un alt Tractor al anului 2019, în clasa sa de putere, având stația de lucru FendtOne.
Mascar prezintă semănătoarele pneumatice Montana 600 și Multiflex, iar pentru ”după recoltat” binecunoscuta presă de balotat Monster 770, cu o serie de noi inovații.
Horsch aduce pe piața agricolă, pe lângă produse complet noi și îmbunătățiri ale celor existente, un spirit nou, îndreptându-și atenția asupra agriculturii hibride (îmbinare între cea tradițională și cea organică /bio), din respect pentru natură. Sunt prezentate: noile mașini de erbicidat Leeb 6.300 PT și Leeb 8.300 PT; noile semănători Maestro CV cu dozator AirVrac, tocătoarea de resturi vegetale Cultro TC, grapa Cura ST, utilajul pentru distrugerea mecanică a buruienilor Finer LT și multe altele.
Au loc demonstrații practice individuale în peste 50 de ferme din țară:
Demonstratii utilaje agricole 2019
Demonstratii utilaje agricole 2020

2020

Din cauza epidemiei de coronavirus, toate evenimentele din domeniul agriculturii au fost anulate sau amânate, atât în țara noastră cât și în întreaga Europă. Se vorbește tot mai mult despre ”agricultura digitală”. Producătorii pe care îi reprezentăm lansează noi produse digitale destinate creșterii eficienței echipamentelor agricole precum FendtOne, Valtra Smart Farming etc.
În vară au loc totuși demonstrații practice în ferme, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială, cu tractoare Fendt (942 Vario și modele din seria 100 Vario) și Valtra (F 95, destinat lucrărilor din viticultură și pomicultură), combina Fendt Ideal 8 și utilaje pentru prelucrarea solului de la Horsch – Joker, Tiger, Terrano.
În 27 august, Valtra lansează online o serie complet nouă de tractoare, denumită G.