Info cu privire la avantajele MerloMobility
Articole

Gestionarea facilă a flotei de vehicule și economii substanțiale cu sistemul MerloMobility

Merlo, renumitul producător italian de încărcătoare telescopice, a dezvoltat un sistem grație căruia încărcătoarele frontale pe care le produce sunt acum și mai inteligente. Sistemul telematic, MerloMobility, este o tehnologie care permite utilizarea în mod integrat a informațiilor colectate de vehicul. Este un instrument flexibil pentru optimizarea monitorizării operaționale a încărcătoarelor, în diferite sectoare de activitate.

Agricultura digitalizata - Infografice deasupra unui tractor

MerloMobility este un sistem simplu, economic și complet personalizabil care informatizează, gestionează și localizează flota dv. de vehicule. Acesta arată, prin intermediul GPS-ului, locația în timp real a mai multor vehicule și face posibilă monitorizarea celor mai importanți parametri ai vehiculului, recepționarea și procesarea alarmelor, precum și trimiterea de comenzi pentru remedierea eventualelor nereguli.

MerloMobility transmite și primește informații prin intermediul rețelei de telefonie mobilă GSM / GPRS / UMTS și a internetului. Sistemul poate fi accesat și utilizat prin intermediul World Wide Web; nu este necesară instalarea unor aplicații software complexe, deoarece un browser de internet obișnuit poate accesa toate funcțiile sistemului de pe un computer sau un PDA (asistent personal digital). Cerințele de securitate și control al accesului, care sunt fundamentale atunci când se transmit date prin Internet, sunt îndeplinite în ambele cazuri.

Prin accesarea MerloMobility, după ce v-ați conectat folosind propria parolă, de la orice computer conectat la Internet, veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în timp real. Puteți afla unde sunt vehiculele dv., cine le folosește și în ce condiții funcționează.

Mai mult, Merlo Mobility funcționează și ca un sistem anti-furt în cazul utilizării neautorizate.

Flexibilitatea crescută a sistemului îi permite să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client, în timp ce interfața grafică pentru utilizator, foarte intuitivă, simplifică utilizarea vehiculului.

Centrul de Operare este echipat cu ajutor automat, control și sisteme de siguranță care funcționează 24/7.

Laptop pe ecranul caruia se poate observa sistemul MerloMobility

Un sistem inovator

MerloMobility utilizează un sistem de hărți vectoriale ușor de vizualizat, precum și unități electronice de comandă inovatoare, pentru a asigura flexibilitate maximă și pentru a permite instalarea pe orice vehicul sau sistem.

Modulul de conectare a datelor GSM / GPRS / UMTS este un sistem de comunicare cu două sensuri: nu numai că poate transmite informații, dar este de asemenea capabil să primească comenzi și funcții pentru a fi executate pe vehicul.

Interfața de utilizator de la bord îi permite utilizatorului să comunice cu Centrul de Operare (de exemplu, să solicite ajutor în caz de urgență, jaf etc.) și să implementeze orice funcții.

Flexibilitatea și fiabilitatea sistemului au la bază o serie de funcții integrate: detectarea locației geografice a unui vehicul prin GPS, stocarea locațiilor ulterioare, procesarea alarmelor și gestionarea tuturor comunicațiilor cu Centrul de Operare.

Sistem MerloMobility pe desktop cu modul de conectare a datelor GSM / GPRS / UMTS
Imagini sistem MerloMobility

Avantajele MerloMobility

MerloMobility aduce nenumărate avantaje, precum afișarea în timp real a statusului și locației vehiculului; clientul primește un inventar detaliat al activităților acestuia (distanța parcursă, orele de utilizare etc.); lucrările de întreținere periodică pot fi planificate cu ușurință; în cazul în care este detectată o utilizare neautorizată (depășirea unui spațiu de lucru sau a unui fus orar) este trimis un mesaj de alertă.

Sistemul permite, de asemenea, gestionarea vitezei de lucru. În eventualitatea blocării deplasării vehiculului, va fi transmis un mesaj care arată utilizatorului mișcările care mai pot fi efectuate pentru a simplifica gestionarea acestuia.

Totodată, cu noul afișaj digital multifuncțional, puteți seta, prin comenzi simple, viteza maximă de deplasare pentru principalele comenzi hidraulice: viteza de extensie și revenire, viteza de ridicare și coborâre, viteza de mișcare hidraulică auxiliară (de ex. coborârea troliului).

De asemenea, este posibilă setarea zonei de lucru astfel încât să gestionați limitele în care brațul poate acționa. Astfel, cresc confortul în timpul operării încărcătorului (se reduce munca repetitivă) și viteza de utilizare, gestionarea vehiculului fiind efectuată în siguranță, în timpul lucrărilor în medii periculoase.

Desktop cu sistem MerloMobility
Imagine sistem MerloMobility