Articole

HORSCH – noi produse și inovații în sectorul protecției plantelor

HORSCH continuă să avanseze cu viteză maximă în ceea ce privește inovațiile și gama de produse din sectorul protecției plantelor. De la fondarea HORSCH LEEB în urmă cu 9 ani, compania s-a transformat într-unul dintre liderii de piață din Europa. Produsele destinate protecției plantelor au fost, încă de atunci, un motor de creștere a vânzărilor. Datorită inovațiilor tehnice excelente, precum premiatul sistemul de control al rampei /BoomControl, și unei multitudini de opțiuni adaptate specificului clienților, HORSCH poate oferi fiecărui client produsul optim pentru cerințele și nevoile sale.

Anul acesta, Leeb 12 TD, lansat la ediția 2019 a Agritechnicii, a lucrat pentru prima dată pe câmpuri din toată Europa. Cu acest aparat de erbicidat, având o capacitate de 12.000 litri (!), HORSCH intră pe piața utilajelor tractate pentru protecția plantelor aducând tehnologia existentă la Leeb LT și GS într-o nouă dimensiune.

Leeb TD este un produs destinat fermelor mari, acolo unde trebuie acoperite distanțe mari sau pentru fermierii care, datorită culturilor lor, au nevoie de rate mari de aplicare. Este echipat cu un inovator ax în tandem și un sistem cu două rezervoare care distribuie întotdeauna sarcina în mod inteligent chiar și pe pante pentru a vă asigura că tracțiunea pe puntea din spate a tractorului este întotdeauna optimă. Noua gamă de mașini de erbicidat Leeb PT, autopropulsată, prezentată la Agritechnica, reprezintă doar începutul unei serii de modele noi și un pas înainte pentru internaționalizarea în acest sector.

Dacă adăugăm și tehnologia pentru combaterea mecanică a buruienilor, precum noile grape Cura ST sau utilajul pentru prășit Transformer VF destinate agriculturii regenerative, HORSCH devine unul dintre producătorii cu cea mai mare gamă de produse proprii din întregul sector de protecție a plantelor. Chiar dacă ponderea utilajelor destinate distrugerii mecanice a buruienilor va continua cu siguranță să crească – determinată de contextul social și totodată de prevederi legale – tehnologia tradițională de protecție a plantelor va juca în continuare un rol major în agricultura profesionistă.

Astfel, HORSCH poate satisface toate cerințele clienților săi.