Articole

15 ani de parteneriat Rauch – MEWI

Compania germană Rauch Landmaschinenfabrik GmbH este o afacere de familie aflată la a patra și a cincea generație, având o istorie de peste 100 de ani, pe care i-a sărbătorit, în 2020, sub motto-ul aniversar caracterizat de valori corporative semnificative: tradiție, precizie, sustenabilitate și inovație. Toate acestea presupun calitate și fiabilitate pentru a satisface cerințele tot mai ridicate din agricultură, în termeni de eficiență și ecologizare. Numeroasele premii primite la principalele târguri internaționale sunt dovada puterii inovatoare continue a companiei, produsele Rauch fiind o sinteză a preciziei, performanței, fiabilității ridicate, funcționalității și confortului maxim în exploatare.

În 1880, Franz Rauch a pus bazele companiei, la vremea aceea fiind maestru fierar, iar astăzi compania germană este un producător european important de distribuitoare de îngrășăminte și de substanțe pentru întreținerea drumurilor în sezonul rece. În agricultură, dezvoltarea sustenabilă și obținerea unor recolte de calitate sunt esențiale pentru a asigura securitatea alimentară, iar un factor important în realizarea celor de mai sus este distribuirea uniformă și calitatea îngrășămintelor utilizate.

MEWI a început, în 2008, colaborarea (exclusivă) cu compania germană Rauch, în prezent peste 500 de fermieri români bucurându-se de beneficiile utilizării unui distribuitor de îngrășăminte ce poartă sigla brandului. ”Datorită suportului tehnic și comercial al celor de la Rauch, am avut posibilitatea de a oferi soluții potrivite pentru fiecare cultură și pentru fiecare etapă a ciclului agricol”, spune Răzvan Enache, brand manager Rauch.

Tehnologie de vârf

Valorile companiei germane – tradiție, precizie, sustenabilitate și inovație – presupun calitate și fiabilitate, pentru a satisface cerințele tot mai ridicate din agricultură, în termeni de eficiență și ecologizare. Cele peste 170 de brevete active și numeroasele premii la principalele târguri naționale și internaționale sunt dovada puterii inovatoare continue a companiei, produsele Rauch fiind o sinteză a preciziei, performanței, fiabilității ridicate, confortului maxim în exploatare și a funcționalității.

De altfel, aproape la fiecare ediție Agritechnica, Rauch a primit medalii pentru inovație, aflându-se pe la începutul listei celor mai importanți producători mondiali de echipamente pentru nutriția plantelor.

Colaborarea dintre MEWI și RAUCH a permis dotarea fermierilor români cu echipamente de ultimă generație, care asigură o distribuție uniformă și precisă a îngrășămintelor, contribuind la o creștere optimă a culturilor”, mai spune Răzvan Enache, brand manager Rauch.

 

Produse

Întreaga gamă de produse Rauch din portofoliul MEWI poate fi văzută aici: https://www.mewi.ro/rauch/

L-am rugat pe noul manager de produs Rauch, Răzvan Enache, să aleagă din această gamă un produs despre care să ne vorbească.

”Modelul Rauch Aero 60.1, un distribuitor de îngrășăminte de ultimă generație, care se adaptează cu succes la nevoile din fermele cu suprafețe mari. În contextul presiunilor crescânde de a produce mai mult utilizând resurse cât mai puține, precizia în aplicarea îngrășămintelor devine deosebit de importantă. Distribuitoarele Rauch Aero 60.1 se remarcă prin precizia lor deosebită, ele asigurând o distribuție uniformă și exactă a îngrășămintelor, contribuind la creșterea randamentului culturilor. Această precizie face posibilă diminuarea risipei și a impactului negativ asupra mediului, un aspect de o importanță din ce în ce mai mare în agricultura sustenabilă.

Fermele cu suprafețe mari se confruntă cu provocări unice legate de gestionarea terenurilor. Distribuitoarele pneumatice Rauch Aero 60.1 sunt concepute special pentru a face față acestor cerințe ridicate. Cu capacități de stocare generoase și o viteză de lucru remarcabilă, aceste echipamente le permit fermierilor să acopere rapid și eficient terenurile extinse pe care le lucrează, realizând totodată economii semnificative de timp și resurse.”

Despre acest produs am mai scris, pe blogul nostru, aici: