Laptop folosit la prezentarea unui demo virtual cu echipamente si masini agricole
Articole

Un nou serviciu online marca MEWI

Probabil v-ați obișnuit deja cu expresia ”ne mutăm în online”.

Nu pentru că ținem noi cu tot dinadinsul să facem ce face toată lumea, dar credem că într-o perioadă în care aproape totul se încearcă a se face „la distanță”, această practică se poate implementa și în agricultură. Chiar există soluții și în acest domeniu în care totul pare că trebuie rezolvat „la fața locului”, pe câmp, față în față cu operatorii, tehnicienii și distribuitorii. Tehnologia și-a demonstrat acum, poate mai mult ca niciodată, utilitatea. Programele și platformele online asigură un loc sigur de întâlnire și posibilitatea conectării cu ceilalți.

Utilizăm telefonul mobil deja pentru multe aplicații în agricultură, de ce nu și pentru un…

 

…Demo virtual

Acesta este un nou serviciu disponibil la MEWI. Pentru toți acei fermieri care, din biroul lor de la fermă sau chiar de acasă, doresc să vadă îndeaproape unul din echipamentele agricole din portofoliul nostru, pot face acest lucru mai simplu ca niciodată, din fața computerului sau a telefonului mobil.

Rămânem conectați în online, unde întrebările dv. își pot găsi răspuns în direct, de la specialiști, prin simpla accesare a unui link.

 

Ce variante aveți?

  1. Ați vrea, de exemplu, o prezentare personalizată, dorind să aflați mai multe detalii despre un tractor sau o combină Fendt? Colegul nostru, Radu Tălpan, brand manager Fendt, din cabină, vă va arăta toate funcțiile și modul de funcționare ale acestora.

 

  1. Sau, dacă v-ar interesa să faceți ”o plimbare”, un drive test virtual cu un tractor Valtra? Colegul nostru, George Tănase, brand manager Valtra, vă va facilita accesul (pe bază de înscriere) direct în fabrica de la Suolahti (Finlanda), locul unde acestea sunt construite.

 

  1. Totodată, și la fel de simplu, puteți avea acces la demonstrațiile în câmp pe care le vom efectua anul acesta. Prima dintre ele este programată în perioada 20-29 mai, tandemul tractor Valtra + aparatul de erbicidat Horsch Leeb 4 AX, urmând să-și demonstreze eficiența pe terenurile mai multor ferme din țară.

 

Cum procedați?

Contactați reprezentantul MEWI din zona dv.

Îi spuneți ce anume doriți vă vedeți (prezentare de produs, demo drive, demonstrație în câmp programată). El va ști cum să procedeze mai departe…

Dv. veți primi un link, pe care, accesându-l (fie de pe telefon, fie de pe computer /tabletă) veți putea lua parte la evenimentul creat (poate) doar pentru dv.

Înscrieți-vă la o demonstrație virtuală și rezervați-vă un loc VIP. 🙂

Ce avantaje aveți?

Lăsând deoparte toate acele motive evidente, precum distanța, (de ce nu și distanțarea?), confortul etc.  spre deosebire de live-urile pe Facebook sau o videoconferință pe whatsapp, într-o astfel de întâlnire virtuală puteți pune întrebări, puteți cere să vi se arate un anumit detaliu, puteți auzi și ce spun alți fermieri.

Soluția propusă de noi vă asigură interactivitate!

Strangere de mana, mana umana si digitala