Articole

Rauch GapSpread: pentru un Section Control perfect

RAUCH a adus – din nou – îmbunătățiri semnificative distribuitoarele de îngrășăminte AXIS cu două discuri, pentru ca lucrările de aplicare să fie și mai precise. Pe lângă reglarea automată, în mod continuu a lățimii de lucru și a ratei de aplicare la marginea terenurilor neuniforme cu VariSpread pro, distribuitoatele de îngrășăminte RAUCH AXIS cu GPS, identifică acum și culoarele pe care nu s-a distribuit îngrășământ, aflate între benzile de împrăștiere inegale, precum cele de la marginea terenului, în jurul unor obstacole sau în cazul zonelor asimetrice.

Datorită interacțiunii inteligente dintre punctele de cădere și reglarea cantității de dozare, distribuitoarele de îngrășăminte AXIS cu GapSpread pot aplica îngrășăminte în zone bine delimitate, acolo unde acestea nu ajungeau înainte.

Astfel, noua funcție crește eficiența în zonele care nu au fost anterior accesibile cu soluțiile existente de control a secțiunilor. Împreună cu VariSpread pro ce asigură controlul continuu al secțiunilor și OptiPoint, ce asigură controlul precis, automat, la capăt de rând, GapSpread aduce o contribuție deosebit de importantă în ceea ce privește eficiența îngrășămintelor, protecția mediului și reducerea costurilor.

GapSpread este disponibil în dotarea standard pentru toate distribuitoarele de îngrășăminte RAUCH AXIS cu VariSpread pro, de la finalul lui 2019.